הרבה אהבה לאירוח, מטבח פתוח, בישול פרונטלי מתוך טאבון ענק, אוכל טרי שמח צבעוני וטעים במיוחד, מוגש בצורה שמאפשרת מצד אחד התניידות בחלל
ויצירת אווירה חופשית ומשוחררת ומצד שני ישיבה קלאסית מסביב לשולחנות, הכל לפי אופי האירוע שרוצים.
כל זה יחד יוצר את האירוע המדויק והמושלם. הכי אלגנטי, או הכי בלאדי ופרוע.
A22
THE KITCHEN
לאכול
A22, השף שי שכטר ואיש הקולינריה ארנון קריסה, מגיעים לאביגדור עם אנרגיה חדשה ומלא טעם.
ההבנה העמוקה שלהם באוכל ובחומרי גלם בשילוב יצירתיות ואלגנטיות בצורה הכי אישית שניתן הם הבסיס לאירועים באביגדור עם מטבח עדכני ועונתי המשתנה ונבנה מחדש כל פעם- בהתאם לאירוע ולכל זוג וזוג.
TABUN
OVEN
מהטאבון
OPEN
KITCHEN
מטבח פתוח
OPEN
KITCHEN
מטבח פתוח
SMALL
BITES
מנות ביס
SMALL
BITES
מנות ביס
DESSERTS
קינוחים
DESSERTS