המנות הכי טרנדיות בעולם החתונות (וגם כאלה שממזמן צריכות לצאת מהתפריט)

המנות הכי טרנדיות בעולם החתונות (וגם כאלה שממזמן צריכות לצאת מהתפריט)

אם אתם זוכרים חתונות שהתארחתם בהן לפני מספר שנים, אתם בוודאי מרגישים את ההבדל הגדול בין המנות שהוגשו לכם אז, לבין אלה שאתם יכולים למצוא באירועים כיום.

העולם הקולינרי שלנו משתבח עם הזמן, יתכן וזה קשור לתכניות ריאליטי-אוכל שמציפות את שידורי הטלוויזיה, או העובדה שכולנו באמת הרבה יותר אניני טעם. גם לסרטוני הטייסטי שמציפים את הרשתות החברתיות ומלמדים אותנו להכין מנות שף יש מקום בשינוי וכמובן לזה שכולנו הפכנו לצלמי אוכל חובבים, לפחות באינסטגרם.

מה שבטוח – החוויה הגסטרונומית של כולנו רק משתבחת ואין כמו ענף החתונות כדי להוכיח את זה מעבר לכל ספק סביר. ולמה אנחנו מתכוונים? חנן, השף של קייטרינג ארז וחנן שמלווה כל אירוע ואירוע אצלנו, כאן כדי להראות לכם שאפשר גם אחרת:

 

OUT – בורקס ממולא בתפוחי אדמה ברוטב פטריות

פעם לא יכול היה להיות אירוע שלא היה מוגש בו בקבלת הפנים בורקס ממולא תפוחי אדמה שהוא לא יותר טעים מכזה שאפשר למצוא בין מדפי הסופר, כשעליו רוטב פטריות סמיך. איזו מנה דומה אפשר להגיש במקום?

IN – מופלטה ממולאת בבשר טלה ופיסטוקים, עשויה במקום על הפלנצ'ה

לא צריך לוותר על האהבה לפחמימות, אבל אפשר ורצוי למלא אותה בכל טוב. בשר הטלה האיכותי ייתן למנה את הטעם המיוחד והפיסטוקים את הטאץ' הישראלי האהוב.

 OUT – עוף בגריל

לא ברור למה המנה הזאת כיכבה באירועים עד ממש לא מזמן. לא שיש לנו משהו נגד עוף בגריל, אבל אירוע כמו חתונה דורש תפריט אקסקלוסיבי, יצירתי ומעניין ועוף בגריל הוא לא פסגת הקריאייטיביות הקולינרית. מה יכול להיות התחליף הראוי לכך?

IN – סוכה של תרנגולות בעריסה ולימונים כבושים תלויים מעל ווק עם עצים בוערים

לא רק השם של המנה מפוצץ, אלא גם תערובת הטעמים שלה שמקבלת טוויסט בזכות הלימונים הכבושים. 

 OUT – אורז עם שקדים וצימוקים

לכאורה תוספת נחמדה למנה בשרית, אבל למה להסתפק בנחמד, כשאפשר לעשות את זה וואו?

IN – ריזוטו חיטה, קישואים ושמן וניל

ריזוטו הוא כבר צורת הגשה הרבה יותר מענגת של אורז, מה שהופך את הכל למנה בפני עצמה ולא רק תוספת. טעם הקישואים ושמן הווניל בהחלט ישדרגו את הריזוטו ויתנו לו מעוף.

 OUT – באן באפטר פארטי

הלחמניה הנימוחה היא אולי כייפית בפני עצמה, אבל כשאתם רוקדים ומפוצצים בדרינקים אתם צריכים מנה רצינית שתספוג את האלכוהול ותיתן לכם כוחות מחודשים. ולמה הכוונה?

IN – סלופי ג'ו מבשר מעושן ומפורק עם בצל מטוגן ואיולי ביתי בלחמניית סלק

גם בשר סופר משובח, גם ממרח הום-מייד מפנק וגם לחמניית סלק שתיתן ייחוד להכל – זה בדיוק מה שיחזיק אתכם עוד כמה שעות על הרחבה. 

 OUT – המבורגר וצ'יפס באפטר פארטי

אנחנו עדיין בגזרת המסיבה. עושה רושם שזוגות נהגו להגיש מנות סבירות, אך לא יותר, כי יצאו מתוך ההנחה שהרוקדים לא יבחינו בשלב זה בין סתם מנה למנה איכותית באמת. ואנחנו אומרים – תנו לאורחים שלכם את החוויה הקולינרית המושלמת עד לרגע בו יעזבו את האירוע.

IN – המבורגר שרימפס בלחמנייה שחורה וסלט פאפאיה

הרעננות של סלט הפאפאיה ביחד עם המבורגר שרימפס מגה מיוחד (שכמובן לא מיועד לשומרי הכשרות) הם בדיוק הדרך להגיד לכולם: השקענו בכם ובא לנו שיהיה לכם הכי טעים שיש.

שתפו את המאמר

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

רוצים אירוע בלתי נשכח?